Podsyłam wszystkim zainteresowanym miłośnikom jarmużu i tym, którzy nie wiedzą jak go ugryźć tę oto stronkę, która na początek może fajnie zainspirować:
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_sro ... ating+DESC" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja polecam róznież wspomniane przez AnięW "chipsy", czyli młode, małe listki krótko obsmażone na rozgrzanym oleju, oleju niedużo, jak do jajecznicy Robią się cudnie chrupiące, zwłaszcza na brzegach. Można dodać wczesniej kilka ząbków czosnku bez obierania i podmażyć je, żeby nadać całości wyrazistszego smaku. Kto lubi krewetki, polecam z krewetkami, tez krótko obsmażonymi. Do tego świeże pomidorki z własnego ogrodu, jeszcze ciepłe od słońca... Mniam!
Jarmużowe szaleństwa
Re: Jarmużowe szaleństwa
Ja dodaję jarmuż do warzyw duszonych z mlekiem kokosowym.