Ida w Brzesku
Re: Ida w Brzesku
Idusia zachowuje się już jak przed zabiegiem, jeszcze tylko wyciągniemy później szewki i będziemy hasać
- Załączniki
-
- :)
- 4.jpg (91.75 KiB) Przejrzano 24320 razy
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Jaki boski kubraczek i poza prosząca - smyraj smyraj ....
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Normalnie ostatni krzyk mody. Żeby moje panny nie zobaczyły bo zaraz zaczną się dąsać, że tez takie chcą. Dobrze, że sunia świetnie się czuje. Mizianki dla dziewczyny.
Niestety 27.12.2019 pożegnaliśmy naszą wspaniałą Idusię nie wygraliśmy ze starością, demencją i zwyrodnieniami pomimo ćwiczeń i rehabilitacji. Idusia miała 18 lat i 10 dni. Jestem ogromnie wdzięczna kasiawro za możliwość bycia przyjacielem Idusi. To piękny i wspaniały ogar, który swoimi oczami urzekał każdego kto ją spotkał. I tak było do końca
- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Współczujemy. Wspaniała, piękna sunia.
Bardzo przykra wiadomość... daliście jej baaardzo długie i wspaniałe życie.
To najdłużej żyjący ogar o jakim słyszałam - widocznie po przejściach postanowiła nacieszyć się nową rodziną. A jak ogar sobie coś postanowi...
To najdłużej żyjący ogar o jakim słyszałam - widocznie po przejściach postanowiła nacieszyć się nową rodziną. A jak ogar sobie coś postanowi...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ogromnie mi przykro i ściskam wszystkich Was w bólu .
Dziękuję za tak wspaniały dom dla Igulca , jednocześnie strasznie się cieszę, że sunia w takiej miłości dożyła tylu lat, tylko jej pozazdrościć, a Wam pogratulować !!!
Byliśmy z Tomkiem jesienią w Krakowie i rozmawialiśmy o Idze i Brzesku .
Przecież historia Igulca w całości nawet nie jest na tym forum bo ogarkowa wtedy istniało tylko w marzeniach, nie w realu.
Puska - dzięki za wieści .
Gdybyście kiedyś jeszcze szukali ogara (wiem, że to może nie ta chwila i czas) to jestem z Tomkiem do pomocy.
Pozdrawiamy Kasia i Tomek
Przypominam młodszym ogaromaniakom nie znającym historii Idy, że Ci ludzie z Brzeska mieli już dwa ogary, dwa z " odzysku" i każdy z nich miał u nich wspaniałe życie!!! Ida była odbierana przez nas ze schroniska dwukrotnie i oddawana do prawnych właścicieli, trzecim razem poznała Niemczańskie Wzgórza, a potem miała świetne, długie życie w Brzesku!!!
Dziękuję za tak wspaniały dom dla Igulca , jednocześnie strasznie się cieszę, że sunia w takiej miłości dożyła tylu lat, tylko jej pozazdrościć, a Wam pogratulować !!!
Byliśmy z Tomkiem jesienią w Krakowie i rozmawialiśmy o Idze i Brzesku .
Też nie znam starszego.
Przecież historia Igulca w całości nawet nie jest na tym forum bo ogarkowa wtedy istniało tylko w marzeniach, nie w realu.
Puska - dzięki za wieści .
Gdybyście kiedyś jeszcze szukali ogara (wiem, że to może nie ta chwila i czas) to jestem z Tomkiem do pomocy.
Pozdrawiamy Kasia i Tomek
Przypominam młodszym ogaromaniakom nie znającym historii Idy, że Ci ludzie z Brzeska mieli już dwa ogary, dwa z " odzysku" i każdy z nich miał u nich wspaniałe życie!!! Ida była odbierana przez nas ze schroniska dwukrotnie i oddawana do prawnych właścicieli, trzecim razem poznała Niemczańskie Wzgórza, a potem miała świetne, długie życie w Brzesku!!!
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Smutna wiadomość ale sunia miała niesamowicie długie życie. Wspaniały dom. Współczujemy straty przyjaciela. To zawsze boli. Niezależnie od wieku psa.